Zelfzorg! Vergeet ook niet om tijd voor jezelf vrij te maken.
1267
post-template-default,single,single-post,postid-1267,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Zelfzorg! Hoe doe jij dat?

Zelfzorg! Hoe doe jij dat?

Zelfzorg is iets dat bij ondernemen gauw vergeten kan worden. Vorige week schreef ik al over tijd. Hoe ziet jouw agenda eruit? Ik hoop van harte dat er ruimte is voor ontspanning door middel van sporten, een creatieve hobby of iets anders waar jij energie van krijgt.

Of je nu in loondienst werkt of ondernemer bent, het is altijd belangrijk om goed voor je zelf te blijven zorgen. Als je dit niet doet, bestaat de kans dat je fysieke klachten krijgt en zelfs in een burn-out belandt.

Om anderen goed van dienst te kunnen zijn met je producten of je diensten is het belangrijk dat je kunt geven. Geven in de zin van kennis en energie leveren. Als je niet meer in staat bent om producten te maken, kun jij ze ook niet meer verkopen en leveren aan je klanten. Je wilt je klanten tevreden houden en bedienen.

Dat begint bij zelfzorg. Wil je weten hoe? Bekijk het onderstaande filmpje.

Geen reactie's

Geef een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Voor updates, tips en inspiratie