Staat de navigatie goed ingesteld op jouw bestemming?
1280
post-template-default,single,single-post,postid-1280,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Jouw TomTom

Jouw TomTom

Een kleine twee weken geleden was ik bij het inspirerende business seminar van Carolien van de Kamp. Het thema was leiderschap en ze illustreerde haar verhaal met een schitterende metafoor. Rome!

Wij kennen allemaal wel de uitdrukking er leiden meer wegen naar Rome. Als iemand een fantastische rijinstructeur is om in jouw Rome te komen, is het Carolien. Ze leert je autorijden. Grijpt in waar het moet, begeleidt je bij het inhalen en leert je zelfs hoe je moet tanken. Zij leert jou hoe jij je ondernemersrijbewijs kunt halen. Als jij je rijbewijs gehaald hebt, heb je ontzettend mooie mijlpaal bereikt. Je hebt je business opgezet en bent samen naar jouw doel, jouw Rome gereden.

Deze eerste fase heb je overleefd en als je goed geluisterd hebt, ben je er zonder kleerscheuren uitgekomen en weet je wat je moet doen om verder te reizen. Je hebt even geen rijinstructeur meer nodig. Pas tot je besluit om te leren hoe je met een aanhanger moet rijden of voor je motorrijbewijs gaat.

Als jij al in jouw Rome aangekomen bent, hoop ik van harte dat je de champagne hebt laten knallen. Je hebt wat rondjes door de stad gereden, gelopen en bekeken. Het is tijd om verder te gaan. Een nieuwe fase breekt aan. Zonder rijinstructeur. Je rijdt de stad uit. Je hebt eerlijk gezegd geen idee waar naar toe. Je mist jouw navigatie, jouw TomTom. Om te kijken naar hoe nu verder. Waar wil ik nu naar toe. Wie kan voor mij de kaart lezen of de TomTom zo instellen dat ik weet wat mij te doen staat?

Je had het misschien al wel ontdekt. De rijinstructeur staat voor het opstarten voor je business. Je hebt eerst een rijbewijs en een eerste bestemming, Rome, nodig om te leren, te ontwikkelen en te ontdekken wie jij als ondernemer bent en wilt zijn. Als je na een periode van veel rijlessen bent aangekomen ga jezelf de stad ontdekken, je business met alle mogelijkheden en dan wil je verder. Verder groeien en ontwikkelen meer ontdekken vanuit de continuïteit van je bedrijf.

Je zoekt iemand die samen met jou op de kaart kijkt en je bestemming bepaald. Je navigeert misschien wel door de stad of door de mooie buitengebieden in de omgeving van Rome. Ik kan je daarbij helpen. Ik kan samen met jou kijken waar de reis verder naar toe gaat. Zoek jij een navigator? Zoek jij iemand die met je meekijkt, de mogelijkheden met jou bekijkt en met jou werkt aan de continuïteit van je bedrijf? Neem dan contact met mij op. Ik sta je graag te woord en ga graag met je mee op reis.

Geen reactie's

Geef een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Voor updates, tips en inspiratie