Breng met mindmappen je bedrijf en de vervolgstappen in kaart.
1302
post-template-default,single,single-post,postid-1302,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Map Your Mind

Map Your Mind

“Maaike, als ik met jou ga werken, hoe ga je dan aan het werk?” Deze vraag werd mij pas gesteld toen ik met iemand koffie zat te drinken. Een goede vraag, die ik met plezier beantwoord.

Er zijn diverse mogelijkheden hoe ik met jou op kan lopen. Je kan adviseren en met je kan sparren. Dit kan voor een lange of een korte periode zijn.

Ik bied een traject aan waarbij ik 28 dagen met je op loop waarbij wij wekelijks telefonisch adviesgesprek hebben en wij elkaar twee keer een dagdeel live ontmoeten, spreken en sparren. Een traject waar ik op afstand en live mee kijk in jouw bedrijf.

Ook heb ik een traject waarbij wij drie keer contact hebben waarvan één keer een dagdeel live. Het eerste telefonische gesprek is een nulmeting om je doel voor de live dag of voor het traject te bepalen. Aan het eind van de dag is er na een aantal weken altijd een telefonische follow-up. Om te horen hoe het gaat en ik je eventueel nog van laatste adviezen kan voorzien.

Tijdens de live dag(en) zal ik naar je luisteren. Veel vragen stellen van wat ging en gaat er goed, waar loop je tegenaan en wat is je ultieme doel. Waar wil je naar toe. Natuurlijk zal dit ook tijdens de overige contactmomenten zijn maar doordat je gemiddeld vier uur samen rond de tafel zit, kunnen we een spaan dieper slaan.

Ik leer je stappen te zetten door middel van mindmappen. Met mindmappen zet je op een zeer effectieve, creatieve en logische manier informatie uit je hoofd op papier zodat jij terug gaat naar wat jij moet doen wat jij elke dag wilt doen en zo kan werken aan je ultieme doel. Het mooie van mindmappen is dat je door op deze manier jouw plannen en ideeën op papier te zetten je beide hersenhelften stimuleert. Het brengt structuur en creativiteit samen.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen en of er een traject is die bij je past, vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.

Geen reactie's

Geef een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Voor updates, tips en inspiratie