Werk met Maaike Bikker toe naar continuïteit in jouw bedrijf
287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-287,qode-listing-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Jij draait al even mee in de wereld die ondernemen heet. Toen je begon, had je een duidelijk doel voor ogen. Jij wist wat je wilde. Jouw idee was helder. Je startte met het openen van je webshop, je eigen praktijk etc. Je genoot van de flexibiliteit en vrijheid die het met zich meebracht. Keihard werken, je draaide je hand er niet voor om. Je eerste klanten kwamen, je eerste omzet was een feit en in de jaren die volgden bouwde je aan je bedrijf. Je speelde in op de behoefte van de klant. Je liet geen kans onbenut of je vroeg jezelf hardop af hoe je de kansen het beste kon benutten.

Je klanten zijn enthousiast over je bedrijf. Dat geeft je een enorme kick maar wat die klanten niet weten is dat jij eigenlijk elke avond zit te werken om je overvolle mailbox leeg te maken. Je heel veel aan de telefoon zit in plaats van bezig bent met het kernproduct van je bedrijf. Je wordt steeds meer opgeslokt door randzaken zoals administratie, website en social media. Zaken die veel tijd kosten waardoor jij niet bezig kan zijn met jouw product, waar jij zo enthousiast over bent. De continuïteit van je bedrijf komt continu onder druk te staan. Het is tijd voor verandering. Maar hoe?

Als je terugkijkt, wat zie je dan? Ben je tevreden over wat je ziet? Je ondernemershart blijft vol verlangen kloppen. Een nieuwe fase breekt aan. Je bent de start-up fase voorbij. Het is tijd om te werken aan je continuïteit. Om te kijken waar jij de expert in bent en blijft. Welke dingen je moet doen of vooral moet laten om blijvend succesvol te zijn. Je successen en ook je leerervaringen te vieren. Je eigen potentieel vol blijven inzetten. Het is tijd om terug te gaan naar je expertise.

Alleen kom je ver, samen kom je verder. Mag ik met je mee lopen?
Mag ik je adviseur en sparringpartner zijn?
Ontdek de mogelijkheden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Voor updates, tips en inspiratie