Lees ervaringen van klanten met Maaike Bikker
493
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-493,qode-listing-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
Renske
Renske Mollink
https://renskemollink.nl
Na een tafelsessie met Maaike weet ik wat mij te doen staat!
Een aantal weken geleden heb ik een tafelsessie gehad met Maaike. Mijn bedrijf bestaat nu 5 jaar en ik merk dat ik moeite heb met doelen stellen en continuïteit. Tijdens deze tafelsessie is heel duidelijk geworden wat ik wil. Hoe ik mijn bedrijf zie in de toekomst en hoe ik daar naartoe moet werken. De aanpak van Maaike vond ik erg fijn. Ik weet nu wat mij te doen staat!
Carolien van de Kamp
www.carolienvandekamp.nl
Maaike helpt je om die kern weer rechtstreeks te pakken en vanuit daar verder te borduren.
Met Maaike werk ik nu al zo’n vijf jaar af en aan succesvol samen. Haar logica en onuitputtelijke stortvloed aan vragen helpen mij keer op keer om overzicht en duidelijkheid te bewerkstelligen. In de drukte van alledag raakt iedere ondernemer soms verstrikt in de bijzaken in plaats van de kern prioriteiten. Maaike helpt je om die kern weer rechtstreeks te pakken en vanuit daar verder te borduren. Alleen door dat geregeld te doen kan je een stabiele continuering bewerkstelligen. Waardoor je blij blijft met en in je onderneming. Wat voor mij hoofdzaak nummer één is.
Rianne Schenk
https://debewustepowervrouw.nl
Geweldig dat pen en papier zoveel focus geven wanneer je weet hoe ze te gebruiken!
Ik ben heel goed in dromen en doelen stellen. Ik zie het voor me. Precies zoals het moet zijn. Voor mij is dat het makkelijke deel. Wat daarna komt vind ik lastiger. Wat heb ik nodig. Wat kan ik doen. Wat is de volgorde. Maaike heeft me hierin meegenomen. In een sessie Mindmapping is mijn warboel aan gedachten veranderd in heldere stappen. Mindmapping is een onderdeel geworden van mijn business waar ik als creatieve chaoot dankbaar gebruik van maak. Geweldig dat pen en papier zoveel focus geven wanneer je weet hoe ze te gebruiken. Maaike is heerlijk rechtdoorzee. Zorgt ervoor dat je je niet verliest in details. Zodat jij helder hebt welke stappen voor jou de juiste zijn. Echt een aanrader.
Karin Visser
www.karinvisseryoga.nl
Maaike, dank je wel voor je hulp bij het “mappen” van mijn “mind”.
Mindmappen met Maaike. Een super mooie ervaring. Maaike stelt duidelijke vragen zodat je ook goed nadenkt over wat je nu eigenlijk wilt. In het begin wil je alles aanpakken maar langzaam aan wordt het steeds duidelijker wat je eigenlijk echt wilt. Mindmappen werkt zeer goed om de plannen in je hoofd gestructureerd te krijgen. Wat hoort nu bij elkaar. Na de sessie met Maaike stond alles duidelijk op papier en ook waren de volgende stappen duidelijk.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Voor updates, tips en inspiratie