Maaike Bikker biedt maatwerkoplossingen voor jouw bedrijf
931
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-931,qode-listing-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Elke ondernemer is uniek en heeft zijn eigen vragen. Ik kies daarom bewust voor 1 op 1 advisering of het werken met een team die één bedrijf vertegenwoordigen. Zowel korte als langere trajecten zijn mogelijk. Heb jij een specifieke wens neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ook voor grotere bedrijven en/of teams.

EEN PAKKET OP MAAT IS:

Ik kijk 28 dagen mee in jouw bedrijf. Van een afstand maar ook live. In die periode zitten wij 2 dagdelen live bij elkaar. Tussentijds zal ik door middel van wekelijkse telefonische adviesgesprekken met je sparren het maximale uit jouw bedrijf haalt en werkt aan de continuïteit.

Ik maak samen met jou in drie stappen een basisscan van je bedrijf. Wij hebben twee keer via Skype of telefonisch contact en één keer zitten we een dagdeel live met elkaar om de tafel en ga jij met een advies naar huis.

Ik geef je advies wanneer jij het nodig hebt. Geen hele trajecten maar jij bepaalt. Wil jij een alleen een uur of een dag sparren dan betaal je mijn uurtarief. Dit kan telefonisch of live. Wat jou het beste uitkomt, je behoefte is en bij jou past.

Als organisatie worstelen jullie al langdurig met een project. Het lukt niet om er een continu proces van te maken. Ik analyseer als neutrale partij het project. Ik ga in gesprek met het projectteam, de opdrachtgever(s) en de mogelijke gebruikers en geef mijn advies over het project. Welke stappen er nodig zijn om het project op gang te trekken of moet er toch een andere conclusie getrokken worden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Voor updates, tips en inspiratie