VIP programma - Maaike Bikker
687
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-687,qode-listing-1.0.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge-child,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Wil jij graag samen met Maaike naast het online programma dieper op jouw bedrijf ingaan. Een heldere mindmap op papier krijgen waarin jij duidelijk hebt welke stappen er genomen moeten worden om verder te komen met je bedrijf dan, is het Terug naar je expertise VIP echt iets voor jou.

Naast het online programma Terug naar je expertise ontvang jij:

Eén één op één live dag

Eén persoonlijk adviescall via Skype van 45 minuten

In een tijdsbestek van drie maanden zullen wij tijdens het traject één dag bij elkaar zitten en zal Maaike op een eerlijke, duidelijke en oprechte manier naar je bedrijf kijken en teruggeven wat zij ziet. Je adviseren welke stappen je moet nemen om de verder te komen met je bedrijf. De livedag duurt van 10.00 – 14.00 uur en is inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch en vindt plaats in Ermelo.

In drie termijnen betalen kan ook: € 150,- excl. BTW per termijn.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Voor updates, tips en inspiratie