Samenwerken

Samenwerken

Heb jij een product of dienst die helemaal aansluit bij mijn visie? Verheug jij je op een samenwerking met mij? Neem dan gerust contact met mij op. Ik denk graag met je mee om een samenwerking te realiseren, bijvoorbeeld door een online publicatie op mijn website of social media kanalen. Laat een bericht achter via het contactformulier of stuur een mail naar welkom@maaikebikker.nl zodat wij de kansen kunnen bespreken. Dank je wel voor het vertrouwen.

Samen werken met Maaike

Ik heb jaren mogen werken als assistent, adviseur en sparringpartner met en voor organisaties, ondernemers en teams. Ik vind het leuk om met mensen mee te denken, te sparren over hun plannen en mooie initiatieven die passen bij hun doelstellingen.

Met mijn expertise hang ik als het ware als een helikopter boven je organisatie of project. Door kritisch opbouwende vragen te stellen, door mee te werken loop ik een periode met je mee zodat jij echt verder geholpen wordt. Ik doe dit, op dit moment niet meer als zelfstandig ondernemer maar sta nog wel open om elke keren per jaar vrijblijvend met mensen mee te denken of een korte periode als virtual assistent te ondersteunen. Voel je vrij om mij een mailtje te sturen en samen de mogelijkheden te bespreken.